Solfasader och soltak

Solfasader och soltak som genererar grön energi

Husets klimatskal är ett stort och viktigt val inför ditt nästa byggnadsprojekt. Med våra energiproducerande fasader och solpaneler blir varje kvadratmeter en lönsam investering för din framtid — en solstråle i taget.

Soltech Facade är utvecklad för att vara ett självklart val vid ert nästa byggprojekt. Som klimatskal ersätter det tegel, plåt, trä eller puts helt och hållet. Med integrerade solceller i hela fasaden, från marken ända upp till taket, tar ni tillvara på solens förnybara energi på bästa möjliga sätt. Med ett stort urval av färg, mönster och till och med grad av transparens kan ni förverkliga er vision av framtidens klimatsmarta byggnad — både till utseende och effektivitet. Har ni ett tak med potential ger vi er förslag på en lönsam soltakslösning med solceller för er fastighet.

Vi skräddarsyr en hållbar lösning – efter er fastighets förutsättningar och behov!

 

Nyhet! Mobila och hopfällbara solpanelsmoduler

Nu lanserar vi mobila och hopfällbara solpaneler för temporära byggnader. En efterfrågad produkt där tillfälliga lokaler nu på ett smidigt och enkelt sätt kan minska sin klimatpåverkan.

Så fungerar det:

  • Flexibel för olika modulbyggnadsstorlekar​
  • Roterbar beroende på riktning​
  • Ingen påverkan på takytskiktet​
  • Hopfällbar för enkel transport ​
  • Kostnadseffektiv vid lagerhantering
  • Växelriktare, kablar och transportställ ingår
  • Tillverkade i vår fabrik i Göteborg med möjlighet till minst 75 % återvunnet aluminium​

 

Vi har hjälpt många fastighetsägare med smarta lösningar som gör dem till hållbara och lönsamma energiproducenter. Genom att nyttja solens enorma potential bidrar de till den gröna omställningen.

Se referensprojekt

Intresserad av solfasader och soltak?

Ta kontakt med mig så pratar vi om era behov

Jag heter Daniel Christiansen och är avdelningschef för solavdelningen på Fasadsystem. Vi hjälper våra kunder med energieffektiva fasad- och taklösningar.

Fasadsystem levererar solfasader och soltak till kunder i hela Västsverige, bland annat till Göteborg, Mölndal, Kungsbacka och Borås men även i övriga delar av landet. 

Skicka ett mejl till Daniel