Glasfasader och glastak

Innovativ fasadteknologi

Med WICTEC fasadsystem finns det praktiskt taget ingen gräns för kreativitet och förmåga att hitta det bästa. Fasadsystemet WICTEC är ett övergripande koncept av modern arkitektur som förenar värmelagring, luftkonditionering, ljusinsläpp, samt brand- och ljudisolering inom ett enda fasadutförande.

Här finns stora möjligheter för kreativitet och ni kan designa både klassiska och högteknologiska fasader – titta på våra referensprojekt så finns fina exempel på olika utföranden med flexibel fasadteknologi. Vi kvalitetssäkrar hela kedjan från utkast till detaljerad planering och färdigställande och slutbesiktning av både standardsystem och lösningar.

Att använda glas i taket både som ett exteriört och interiört designinslag kan vara både snyggt och funktionellt. Att nyttja ljusinsläpp genom glastak som sedan kan följa med i byggnadens interiöra design blir bra och ger utrymme att utnyttja kreativiteten i arkitekturen.

Wictecs fasadsystem

Vi har hjälpt många fastighetsägare med smarta och innovativa fasadlösningar.

Se referensprojekt

Intresserad av fasader och glastak?

Ta kontakt med mig så pratar vi om vad vi kan göra för er

Jag heter Krister Landen och är affärschef på Fasadsystem. Vi tar fram anpassningsbara lösningar och arbetar med kvalitetssäkrade processer och välrenommerade leverantörer, allt för att våra kunder ska få ett så bra resultat som möjligt.

Skicka ett mejl till Krister