Dörrar och fönster

Dörrar och fönster för alla tillfällen och miljöer

Varje byggnad är unik. Individuellt anpassade dörrar och fönster är en viktig del i varje specifikt arkitektoniskt koncept, de bestämmer estetiken på hela fasaden samtidigt som det sätter en särskild karaktär på byggnaden. Vi arbetar med Wiconas profilsystem för fönster och dörrar, som bygger på mångårig erfarenhet och mycket hög kvalitet.

Oavsett om det gäller stora entréer, brandskyddsdörrar eller nödutgångsdörrar så tar vi fram skräddarsydda lösningar som passar era behov.

 

 

Dörrar

Dörrserier från WICSTYLE där samtliga dörrserier är moduluppbyggda, vilket betyder att samtliga dörrvarianter är baserade på en och samma stomme. Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla typer av miljöer och kan erbjuda ett stort urval av designvarianter. Dörrsortimentets breda utbud gör det möjligt att finna den ideala dörrtypen för varje rum och utforma den för varje miljö.

Fönster

Vi arbetar med produkter ur WICLINE- serierna, vilket erbjuder det bästa sättet att producera komplexa men samtidigt attraktiva fönsterutföranden med en hög nivå av funktionalitet och precisa dimensioner. WICLINE- sortimentet inkluderar koncept med flera nivåer för säkerhet samt för både värme- och ljudisolering. Den omfattande systemvariationen erbjuder ett stort urval av möjligheter för öppning både inåt och utåt, liksom olika designvarianter.  

Intresserad av dörrar och fönster?

Ta kontakt med mig så pratar vi om vad vi kan göra för er 

Jag heter Krister Landen och är affärschef på Fasadsystem. Vi tar fram anpassningsbara lösningar och arbetar med kvalitetssäkrade processer och välrenommerade leverantörer, allt för att våra kunder ska få ett så bra resultat som möjligt.

 

Skicka ett mejl till Krister