Hållbara lösningar med kvalitetsleverantörer

Fasadmarknaden är under ständig utveckling och marknaden har genomgått en svindlande teknisk och formmässig utveckling av allt från aluminiumprofilsystem, glas, och stål till IT-teknik och produktionshjälpmedel.

Vi får allt bättre isolerade brutna köldbryggor, vi har fått ”intelligenta” glas och en högteknologisk revolution när det gäller lås, säkerhet, automatiska dörrar samt fönster mm. Avancerade dataprogram för kalkyl, beredning och beräkningar är våra verktyg i vardagen och vi har CNC-styrda beredningsmaskiner för att få hög effektivitet.

Vi är tillverkare av WICONA byggsystem i aluminium och STÅLPROFIL byggsystem i stål. Båda produkterna är marknadsledande i Skandinavien och har funnits länge vilket borgar för god och hållbar kvalitet.

WICONA som är ett varumärke inom SAPA koncernen, en av världens största aluminiumproducenter samt stålprofil AB som är marknadsledande i Sverige. Vårt glas kommer från hela Europa

Vi arbetar med kvalitetssäkringssystem och miljösystem enligt FR 2000 har miljödiplomering av Göteborgs regionen och är anslutna till Glasbranschföreningen(GBF).

Takorama leverantörer derbigum eurotak deboer sika

Bli kund!